Jumat, 20 April 2012

Baksos BSS ; Pengobatan Gratis Desa Malimping Majalaya ...

Panganteur :

Komunitas Baraya Sunda Sadulur ( BSS ) Bandung anu dirojong ku Komunitas "Lembur Kuring" ( LK ) Majalaya...Insya Alloh bade ngayakeun Bakti Sosial " Pengobatan Gratis " di daerah Majalaya, Anu rencanana Kaping 20 Mei 2012...
Kanggo Dulur-dulur dimana wae ayana anu bade ngiring ngarojong ieu acara..tiasa nyumbangkeun sakedik rejekina ka ...:
BRI a/n . Agus Rosidin No.Rekening 0992-01-002470-50-5
BCA a/n. Eman Surahman No.Rekening 2331700616
Hatur nuhun kana sagala perhatosana
SDHAS....MAJU JURIT

Lokasi :





Tidak ada komentar:

Poskan Komentar