Rabu, 04 April 2012

Lembur Kuring


Mangga Haturan Linggih BARAYA...
Wangunan panggung tihang gombong awi,
Pinding bilik iuh entepan eurih,
Titincakan palupuh herang kacida,
Hayu urang muru lawang LEMBUR KURING seja

Meungkeutkeeun TALI SILATURAHMI,
Manjangkeun BABARAYAAN,
Ngalap BAROKAH,


Pamugi PARANJANG YUSWA tur waluya dina sagala urusana ka dulur nu aya di lembur...

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar